Feed on
Posts
Comments

Hör och häpna!

Nu kan du läsa om veckans arbete! Jag har i veckan arbetat på skissen till min grundmodell. Jag kommer använda mig av ett ”skal” som är formen på hela klassrummet. Därefter kommer jag använda mig av väggar som man lätt kan lyfta in och ut ur modellen, det är dessa väggar som jag designar. Detta underlättar inte bara för mig genom att vara lätthanterligt, det är även mer sparsamt. Min grund idé var att jag skulle skapa flera modeller för alla de olika klassrum jag kommer skapa, men jag kom fram till att man ändå inte behöver se alla klassrum tillsammans eller samtidigt eftersom de alla är individuella.

Här nedan kan du se när jag skapar min grundmodell. Processen är från skiss till färdig modell. Klicka på bild för att se hela.

PA -skiss 2 Denna skiss är framifrån. Det ni ser är golvet och väggarna, dess höjd och tjocklek. Jag har även ritat in, med mått, de designade väggarna.

PA-skiss nummer 1 Denna skiss är från ovan. Bredd på väggar och golv och tjocklek på väggar. Även här kan du se mått på de designade väggarna.

1.

PA-process1

2.

PA-process2

3. Färdig modell

PA-process4

PA-process 3

4. Nu kan kreativiteten flöda och skapandet av designade väggar börja!

 

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu